Nog tot 3 februari loopt een openbaar onderzoek naar de realisatie van een sociaal woningbouwproject van de Molse Bouwmaatschappij in de dorpskern van Millegem. Het project omvat de realisatie van 7 appartementen en 10 woningen naast het Miloheem.

Voor het project worden drie aanpalende woningen rechts van het Miloheem afgebroken. De appartementen komen vooraan tegen de Milostraat, de woningen worden achteraan op het perceel gebouwd. De Molse Bouwmaatschappij organiseerde in juni 2015 al op eigen initiatief een vergadering met de omwonenden.

Plannen inkijken?

Iedereen die wenst, kan tijdens het openbaar onderzoek de ingediende plannen inkijken op onze dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw. Een eventueel gemotiveerd bezwaarschrift dien je uiterlijk 3 februari 2016 tegen ontvangstbewijs in of stuur je op naar college van burgemeester en schepenen, Molenhoekstraat 2 in Mol.

Sociale huurwoningen

Zowel de appartementen als de eengezinswoningen zullen worden verhuurd. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een sociale huurwoning én je kandidaat stellen op de wachtlijst? Je vindt alle informatie op www.molsebouwmaatschappij.be.